Cybercriminaliteit vormt een ernstig probleem. Voorschotense ondernemers kunnen zich hiertegen leren wapenen op woensdagavond 10 april bij Tante Tokkie.
Cybercriminaliteit vormt een ernstig probleem. Voorschotense ondernemers kunnen zich hiertegen leren wapenen op woensdagavond 10 april bij Tante Tokkie.

Op woensdagavond 10 april bij ‘Tante Tokkie’: Ondernemers wapen je tegen cybercriminaliteit!

Algemeen

Twee op de vijf MKB-ers krijgen jaarlijks te maken met cybercriminaliteit en de helft daarvan lijdt daardoor schade! De gevolgen kunnen klein maar ook dramatisch zijn tot een faillissement aan toe. Daarom organiseren Ondernemersvereniging Voorschoten, Centrum Ondernemers Voorschoten en BIZ Dobbewijk samen met Platform Veilig Ondernemen (PVO) en Gemeente Voorschoten op woensdagavond 10 april bij Tante Tokkie een informatieavond over cybersecurity. Want men kan zelf heel veel doen om dat te voorkomen.

Tijdens de avond, waaraan voor de deelnemers geen kosten zijn verbonden en die om 18 uur begint met een pannenkoekenmaaltijd komen een ervaringsdeskundige en cybersecurity experts van PVO en Politie aan het woord en kan men ook eigen ervaringen delen onder leiding van avondvoorzitter Ewout Genemans. Het officiële deel wordt om 19 uur geopend met een kort vraaggesprek met burgemeester Nadine Stemerdink. De avond wordt met een netwerkborrel besloten. Alle ondernemers uit het dorp, dus ook niet-leden van de genoemde organisaties, zijn welkom.

Aanmelden kan op de website www.ondernemersverenigingvoorschoten.nl. Maximaal 2 personen per bedrijf. U kunt daar ook zien, wie er nog meer komen, voor zover men daar toestemming voor geeft. Meld u wel snel aan, want het aantal deelnemers is beperkt tot 60 en vol=vol.

Uit de krant