Afbeelding

T.V. Forescate presenteert de 4e Zomer Challenge

Algemeen

Tennisvereniging Forescate presenteert dit jaar alweer haar vierde editie van de Zomer Challenge. De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap voor de duur van ruim drie maanden waarmee je onbeperkt kan vrijspelen. De Zomer Challenge duurt van 1 juni 2023 t/m 31 augustus 2023. Deelnemers kunnen met dit lidmaatschap vrij spelen wanneer het hun uitkomt, optioneel kiezen voor vier tennislessen en meedoen aan diverse zomerse evenementen.

Onze Zomer Challenge behoort tot een van de succesvolste van het land waardoor wij twee jaar geleden samen met de tennisbond een webinar hebben opgenomen. In het webinar hebben wij de succesfactoren gedeeld met allerlei tennisverenigingen in Nederland. Vanwege het grootst aantal inschrijvingen lukt het ons om ook voor de beginnende passende speelmaatjes te vinden, want tennissen is leuker met zijn tweeën.

Speel je een teamsport en heb je een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer? Of sport je vaak binnen en wil je in de zomer graag naar buiten? Dan dagen wij alle sportievelingen uit Voorschoten en omstreken uit voor de Zomer Challenge. Je kunt je individueel inschrijven, of met je teamgenoten. De Zomer Challenge is voor alle leeftijden.

- Je ontvangt een lidmaatschap voor de maanden juni, juli en augustus om vrij te tennissen wanneer het jou uitkomt
- Je kunt kiezen uit 4 tennislessen (€30-) onder begeleiding van een gecertificeerde trainer
- Je kunt kiezen om deel te namen aan activiteiten
- Je neemt deel aan het Zomer Challenge eindtoernooi.
- Kosten: € 69 (exclusief lessen)

Meer informatie en mogelijkheden tot inschrijven vind je op de website van tennisvereniging Forescate. Meld je jezelf in mei al aan, dan kan je direct vrij spelen en betaal je nog niks. Mocht je vragen hebben over de Zomer Challenge kun je contact opnemen met leden@forescate.nl.

Uit de krant