Afbeelding
Foto:

Li-La-Lentefeest in de Natuurspeeltuin!

Algemeen

Voorschoten, 17 april 2024 - Afgelopen zondag 14 april was het een groot feest in de Natuurspeeltuin Voorschoten. Meer dan 100 kinderen kwamen samen om de lente te vieren met een middag vol leuke activiteiten.

Van schminken tot broodjes bakken boven het kampvuur, van knutselen met natuurlijke materialen tot het maken van zaadbommen, er was voor ieder wat wils. De kinderen gingen ook op speurtocht door de speeltuin, waarbij ze allerlei leuke opdrachten moesten uitvoeren.

Het IVN was aanwezig om de kinderen te helpen met het onderzoeken van kleine diertjes in en rond de vijver. De schattige kuikentjes in de vijver maakten het lentefeest helemaal compleet!

Vrijwilligers gezocht

Dit geweldige lentefeestje kon natuurlijk alleen doorgaan dankzij de inzet van de vele vrijwilligers. De Natuurspeeltuin is dan ook hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers om nog meer leuke activiteiten te kunnen organiseren.

Lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan de Natuurspeeltuin? Stuur dan een mail naar info@natuurspeeltuinvoorschoten.nl.

Foto’s

Op de website van de Natuurspeeltuin Voorschoten (https://natuurspeeltuinvoorschoten.nl/) vind je nog meer foto’s van het Lentefeest.

Natuurspeeltuin Voorschoten

De Natuurspeeltuin Voorschoten is een leuke en leerzame plek voor kinderen van 0 tot 12 jaar. De speeltuin is gratis toegankelijk en er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.

Kijk voor meer informatie op de website van de Natuurspeeltuin Voorschoten: https://natuurspeeltuinvoorschoten.nl/

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant