Afbeelding

Badmintonclub EVBC Vlietwijk jeugd valt in de prijzen!

Sport

Bij EVBC Vlietwijk vieren ze feest, de jeugdteams zijn na een inspannend seizoen kampioen geworden in hun poule. Beide teams hebben hard gewerkt dit seizoen en hebben dit goed in de trainingen op maandag en zaterdag laten zien, maar uiteraard ook bij hun competitiewedstrijden.

Team J1, bestaande uit Danielle, Floor, Levente, Taiyo en Daniek, is kampioen geworden in hun poule. Het waren spannende partijen. Met 1 gelijkspel en verder alleen maar winst zijn ze de terechte winnaars! Ook Team J2, bestaande uit Jasper, Mik, Lindo, Rosalie en Lars, zijn eerste geworden in hun poule. Team J2 heeft alle wedstrijden in hun poule gewonnen en zijn dus ongeslagen kampioenen! Beide teams hebben voor hun prestaties een mooie beker gekregen en werden in het zonnetje gezet.

Kom je ook badmintonnen?
Misschien is badminton wel iets voor jou. Op zaterdagochtend leren jonge kinderen spelenderwijs kennismaken met badminton van 09:00-10:30, gaandeweg gaat het spelen beter en geven we ze meer uitdaging. De oudere jeugd leert meer techniek en conditie om zich voor te bereiden op het spelen van competitie, deze les duurt van 10:30-12:00. Naast de trainingen en wedstrijden hebben we ook een clubtoernooi waar leuke prijzen zijn te winnen.

Ben je ouder dan 18, maar lijkt badminton je erg leuk? Dan heten we je van harte welkom op maandagavond. Kom eens langs voor een proefles, of bekijk onze website voor meer informatie.

http://www.evbc-vlietwijk.nl/ Indien Groot Voorschoten belangstelling heeft, kunnen we naar believen ook verslagen van wedstrijden, activiteiten, bijzondere momenten vaker met u delen. Wij kennen seniorleden die al sinds het begin van onze vereniging meedoen. Wij nodigen u als redactie van harte uit om zelf op een maandagavond bij onze vereniging een shuttle te slaan.

Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant