Afbeelding
Foto:

Husselen met een shuttle

Iedere eerste maandagavond van de maand organiseert badmintonvereniging EVBC-Vlietwijk voor hun leden een husselavond. De vereniging speelt in Sporthal de Vliethorst gelegen aan de Burgemeester v.d. Haarplein in Voorschoten. Voorzitter Emile licht het ons enthousiast toe.

Emile: “Op een husselavond organiseren we een aantal badminton wedstrijdjes met 4 spelers. Zo spelen compitiespelers, recreanten en instappers met elkaar en door elkaar. Alle leeftijden zijn ook nog eens vertegenwoordigd. Dit levert vaak verrassende en hele leuke partijtjes op. De spelers leren elkaar op deze manier ook nog beter kennen. Een goede en leuke manier om in beweging te zijn en om sociaal betrokken te zijn. De husselavond wordt al jaren door ons zo georganiseerd. De laatste tijd horen we vaak in de samenleving dat we streven naar inclusiviteit. Nou wat dat betreft liep onze vereniging de tijd ver vooruit!”

De vereniging kent een open beleid. Iedereen is welkom om een keer op een willekeurige maandagavond (vanaf 18 jaar) of op een zaterdagochtend (jeugd) mee te spelen en de sfeer te proeven. Vanaf 19.00 uur is de zaal geopend. Uiteraard is er de mogelijkheid om een leenracket te gebruiken. Iemand meebrengen die ook badminton zou willen proberen is geen enkel probleem. Wil je meer weten over de vereniging? Ga naar www.evbc-vlietwijk.nl . Aanmelden voor een maandag of een zaterdag kan via ons emailadres: info@evbc-vlietwijk.nl