Afbeelding
Foto:

Podium Jong Professionals Jazz Voorschoten lanceert gloednieuwe website

Algemeen

Podium Jong Professionals Jazz Voorschoten (PJPJ) is trots om de lancering van haar gloednieuwe website aan te kondigen: www.pjpj.nl

Bijna 30 jaar jazztalent in Voorschoten

Sinds 1995 biedt PJPJ van september tot en met april jonge jazzprofessionals van het Koninklijk Conservatorium Den Haag een uniek platform om podium- en presentatie-ervaring op te doen tijdens hun studie. Wekelijks treden zij op in drie verschillende zalen in Voorschoten, waardoor ze hun talent kunnen ontwikkelen en kennis kunnen maken met een enthousiast publiek.

PJPJ JazzFest 2024

Het hoogtepunt van het seizoen is ongetwijfeld het jaarlijkse PJPJ JazzFest, dat dit jaar op 25 mei plaatsvindt in het Cultureel Centrum Voorschoten. Tijdens dit kleinschalige festival geniet je van de crème de la crème van de aanstormende jazzgeneratie.

Nieuwe website boordevol informatie

De nieuwe website biedt een schat aan informatie over PJPJ, de concerten, de artiesten en het JazzFest. De website is bedoeld als inspiratiebron en informatiebron voor alle jazzliefhebbers.

Dankbaar voor de steun

De realisatie van de nieuwe website is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Voorschoten, NUT Voorschoten en Grapefish, creatieve communicatie onder één dak. PJPJ is hen enorm dankbaar voor hun steun.

Kom langs en ervaar het zelf!

PJPJ nodigt je van harte uit om de website te bezoeken en een van de concerten bij te wonen. Je zult versteld staan van het talent van de jonge jazzmusici!

PJPJ: waar jazztallen tot leven komen!

Uit de krant