Afbeelding

Calle Real in Adegeest 12 november

Algemeen

Zondag 12 november 2023 om 14.30 uur (zaal open vanaf 14.00 uur) treedt Calle Real op tijdens een middagconcert in Florence woonzorgcentrum Adegeest, Bachlaan 21, 2252 NB Voorschoten.

Heeft u zin in een feestelijke zondagmiddag met authentieke muziek die u meevoert naar het zonnige Andalusië? Komt u dan op zondag 12 november luisteren naar het Amsterdams flamencokoor Calle Real in verzorgingshuis Adegeest.

Calle Real is in 1999 opgericht door Frans Nottrot, gitarist en artistiek leider en bestaat uit tien zangeressen en drie gitaristen. Het koor is gespecialiseerd in de muziek uit het westen van Andalusië. Een optreden van Calle Real is als een muzikale reis langs de dorpen en steden van dit gebied: feestelijk en verrassend, ruig en meeslepend.

Een recente reis naar Spanje, waarbij Calle Real samen met de plaatselijke musici optrad, heeft het koor weer de nodige inspiratie opgeleverd. Het concert valt binnen de reeks ‘Geef Adegeest vleugels’ en is voor iedereen toegankelijk die telefonisch óf per e-mail een plaats heeft gereserveerd. De toegangsprijs bedraagt € 15,-.

Voor meer informatie of het reserveren van een toegangskaartje kunt u contact opnemen met het gastvrijheidpunt van woonzorgcentrum Florence Adegeest, Voorschoten, via 070-7544216/7544333 of per e-mail: ADG.Rest.Dienst@florence.nl of info@florence.nl

Uit de krant