Afbeelding

Kampioenen gehuldigd bij Voorschoten’97

Algemeen

Afgelopen twee weekenden een drukte van jewelste op Sportpark Adegeest. Niet alleen Zat 1 wist knap te winnen van VELO, maar er werden ook diverse teams kampioen! Bij Voorschoten’97 worden alle jeugdteams van O13 en hoger op traditionele wijze door de (jeugd)voorzitter gehuldigd bij een kampioenschap in de laatste fase van de competitie. Een korte opsomming:

De JO19-5 speelt al sinds de Mini’s met elkaar en wist al meerdere malen de schaal te pakken. Ook nu was het raak! Met een 0-7 overwinning werden ze ongeslagen kampioen!
De boys van de JO16-1 wisten een 0-1 achterstand om te zetten in een 8-1 (!) overwinning en daarmee het 2e kampioenschap in 1 seizoen (en de 3e in 2 seizoenen) in de wacht te slepen! Ook haalden ze dit seizoen de halve finale van de KNVB beker!
Afgelopen weekend werd ook de JO13-6 van kampioen! Dit team staat onder leiding van coaches Wesley en Michael, die het team flink aan het voetballen gekregen hebben. Zie ook pagina 3 van deze krant.
De MO11-2 kreeg na hun teamuitje waar ze voetgolf deden, op Sportpark Adegeest te horen dat hun concurrent verloren had en kon in de rust van de wedstrijd van het eerste, gehuldigd worden. Een superleuk stel meiden bij elkaar!
Ook de Veteranen 2 (Za 35+2) werden kampioen bij directe concurrent SV Duindorp. Ze verloren maar 1x in deze competitie. Een zeer knappe prestatie!
Bij de jongste jeugd O10 en lager worden geen standen bijgehouden. Toch wisten de JO9-1 en de JO9-3 het zeker; Ze waren Kampioen! De JO9-1 is zelfs het hele seizoen ongeslagen gebleven!

Namens het (jeugd)bestuur; allemaal gefeliciteerd! 

Op de foto: Voorschoten’97 JO16-1.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant