Afbeelding

Heren 1 gaat op voor de play-offs Overgangsklasse

Algemeen

Afgelopen zondag heeft Heren 1 het seizoen thuis tegen HC IJssel met een overtuigende overwinning met 7-1 afgesloten. Heren 1 heeft de tweede plek in de reguliere competitie behaald. Een prachtig resultaat en het team gaat zich nu richten op de promotiewedstrijden voor de overgangsklasse.

Het worden spannende wedstrijden en promotie zou de kers op de taart zijn voor dit geweldige seizoen tot nu toe. Woensdagavond 31 mei ontvangt ons Heren 1 de nummer 2 uit de Eerste Klasse poule A: GHBS (Groningen) Heren 1. De wedstrijd zal om 20:30 uur starten. Zaterdag 3 juni volgt de uitwedstrijd om 16.00 uur in Groningen en mocht er een derde wedstrijd nodig zijn, dan zal die ook in Groningen plaatsvinden op zondag 4 juni om 16.00 uur.

Zet woensdag 31 mei in je agenda en kom het team massaal steunen zodat de spelers een goede boost krijgen om de promotie te bewerkstelligen! We rekenen op een heleboel support, zeker bij de thuiswedstrijd, want we hopen dat Heren 1 volgend jaar in de Overgangsklasse zal gaan spelen. Voor iedereen met een Forescate hart, kom in het Forescate blauw. We maken er een mooi feestje van!

Tot woensdag 31 mei, 20.30 uur!

Uit de krant