Afbeelding

Drie Voorschotenaren koninklijk onderscheiden

Algemeen

Op woensdag 26 april reikte burgemeester Nadine Stemerdink aan Lia van Velzen, Marli van Lon en Adrie van Schutterhoef lintjes uit. Alle drie voor hun jarenlange inzet als vrijwilliger voor onze samenleving.

Lia van Velzen voor haar inzet als vrijwilliger bij De Zonnebloem en Kunstgenootschap Vlietstreek, de Trombosestichting, de Odense Huiskamer en het Vliethuis. Naast haar vrijwilligersactiviteiten is mevrouw Van Velzen ook mantelzorger. Mevrouw Van Velzen wordt voor haar verdiensten op het terrein van kunst, zorg en welzijn onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Marli van Lon eveneens voor haar inzet als vrijwilliger bij De Zonnebloem. Tevens is zij vrijwilliger bij Philadelphia Zorg. Daarnaast is zij betrokken bij de Ooievaarsrun in Den Haag. Bovendien is mevrouw Van Lon al jarenlang mantelzorger. Mevrouw Van Lon wordt voor haar verdiensten op het terrein van zorg en welzijn onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Adrie van Schutterhoef is actief als vrijwilliger voor het Kerkgenootschap der Zevende-dags Adventisten. Ook is zij vrijwilliger bij de schoolbibliotheek van het Vlietland College. Daarnaast heeft mevrouw Van Schutterhoef veelvuldig het personeelskoor versterkt. Mevrouw Van Schutterhoef wordt voor haar verdiensten op het terrein van voortgezet onderwijs en religieus leven onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Uit de krant