Afbeelding

Volleybaljeugd Gemini Kangeroes in de prijzen

Algemeen

De jongste volleyballers van de Voorschotens club Gemini - Kangeroes hebben zaterdag 15 april het competitieseizoen goed afgesloten. In de categorie jeugd tm 12 jaar, ook wel de CMV-competitie (Cool Moves Volleybal), kwamen afgelopen seizoen maar liefst zeven teams van Gemini uit in de zes verschillende niveaus.

Zaterdag 15 april werd in sporthal de Wasbeek in Sassenheim het afsluitende toernooi gespeeld. In niveau 5 behaalden Myrthe, Stella, Mila, Imke, Reya en Milou van N5-2 een knappe derde prijs. Een knappe vierde plaats was in niveau 6 weggelegd voor Laura, Linne, Elin en Sebastian van N6-1.

In de meivakantie worden de teams opnieuw ingedeeld, omdat sommige spelers na de zomervakantie doorschuiven naar de C-jeugd. Vanaf dat moment zal er in de nieuwe samenstelling weer enthousiast getraind gaan worden voor het nieuwe seizoen dat na de zomer gaat starten.

Keertje proberen?
Wil je kijken of volleybal ook iets voor jou kan zijn? Kom dan eens kijken of, leuker nog, proeftrainen. Op onze website www.gemini-kangeroes.nl en kun je zien waar en wanneer we trainen. Of meld je gelijk aan om een paar keer vrijblijvend mee te trainen: tcvoorzitter@gemini-kangeroes.nl

Uit de krant